УПОЗНАЈ НАШЕ ТРЕНЕРЕ

У сарадњи са еминентним стручњацима у области кошарке из земље и из иностранства, направили смо програм који ће помоћи како најмлађима, будућим кошаркашима да савладају основне кошаркашке елементе тако и младим кошаркашким надама да унапреде своју игру и усаврше свој таленат.

ПРЕДРАГ МИЛЕТИЋ
ПРЕДРАГ МИЛЕТИЋ
Професионални кошаркаш. Богату каријеру започео у Трстенику, свом родном месту. Наступао за велики број домаћих и страних екипа. Са екипом Асесофт, Плоиешти шампион Румуније у сезони 2012/2013. У сезони 2016/2017 године проглашен је за МВП играча Бундес лиге Аустрије. Тренутно ангажован у екипи Дукес Клостернојбург, Аустрија. Дипломирао на Факултету за Спорт и туризам у Новом Саду, стекавши звање Професор спорта и физичке културе.
Ерон Мичел
Ерон Мичел
Велико играчко и тренерско искуство.Као играч наступао за Portland Trail Blazers (NBA Liga), Венецуела,Кипар,Аустрија,Италија,Швајцарска,Француска,Израел. Тренер водећих клубова у Аустрији, Мађарској,Бахреину и Данској. Поседује велико искуство у раду са децом млађих категорија. Стални учесник кампова за децу у САД, Швајцарској и Аустрији. Ужа специјалност му је рад на усавршавању техничких елеманата (рад са камперима у мањим групама)
ЗОРАН ЂОКИЋ
ЗОРАН ЂОКИЋ
Докторирао на Факултету спорта и физичког васпитања у Новом Саду, усмерење кошарка. Запослен на Факултету за Спорт и Туризам од 2008. године као професор на предметима Анропомоторика и Методика управљања тренажним процесима. Бави се физичком припремом и рехабилитацијом врхунских спортиста, освајача медаља на највећим такмичењима у кошарци, одбојци, рукомету.
ШОН РЕЈ
ШОН РЕЈ
Интернационални играч са великим кошаркашким искутвом.У својој богатој каријери наступао је за тимове у Аустрији,Израелу и Кипру.МVP Финала Аустријске Бундес лиге. Шампион Аустрије (2012),Супер куп Аустрије,Куп Аустрије,Супер Куп Кипра. Дуги низ година ради са децом на кошаркашким камповима.
Драган Живановић
Драган Живановић
Тренер са „А“ лиценцом (број лиценце Ц-5198) и пуно искуства у раду са децом свих узраста. Познат је по својој великој преданости и упорности у усавршавању техничких елемената кошарке.